Боротьба з паном Бортником і «Новою Якістю» підійшла до логічного фіналу, – Радуцький

Боротьба з паном Бортником і «Новою Якістю» підійшла до логічного фіналу, – Радуцький

Черкаська управлінська компанія «Нова Якість», що донедавна надавала послуги містянам із вивезення великогабариту, від сьогодні цього не робитиме.

Як повідомив депутат Черкаської обласної ради Олександр Радуцький, договір із компанією щодо здійснення таких послуг розірвано. Це стало можливим завдяки рішенню Північного апеляційного господарського суду Києва 7 липня.

Інформацію про розірвання договору між Черкасами й «Новою Якістю» підтвердила юристка Вікторія Горшанова:

«07.07.2021 постановою Північного апеляційного господарського суду у справі 925/1409/20 прийнято рішення щодо задоволення Апеляційної скарги виконавчого комітету Черкаської міської ради та скасовано рішення господарського суду Черкаської області від 16.03.2021. Прийнято Рішення задоволити вимоги Виконавчого комітету Черкаської міської ради та розірвати договір 1-26/04/19 про надання послуг з вивезення побутових відходів (великогабаритних та ремонтних) на території міста Черкаси. […] Окрема Подяка Управлінню Інспектування ЧМР!»

– Боротьба, яка тривала з паном Бортником і «Новою Якістю», підійшла до логічного фіналу. Угода про вивіз негабаритного сміття розірвана. Разом із вами ми змусили міську владу піти на цей крок, хоча неодноразово рішення ради та виконкому про скасування цієї послуги зупиняв чинний міський голова. Така єдина послуга існувала в Черкасах та була нав’язана містянам Анатолієм Бондаренком 2019 року, – зазначив Радуцький.

Олександр Радуцький зауважив, що протягом двох років жителі Черкас отримували квитанції – хтось платив, хтось ні. Відповідно зараз, за словами депутата, виникає питання до Анатолія Бондаренка: «Хто поверне людям кошти, які «Нова Якість» збирала з людей??»

– Анатолійю Васильовичу, яку Ви особисто понесете відповідальність за підписану угоду з управлінською компанією «Сантехбудконструкція» – «Нова Якість»? – ідеться у зверненні Радуцького.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x