Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен

Кажуть, що все нове — це добре забуте старе, і сьогодні гороскоп дає всі можливості в цьому переконатися. Зірки категорично проти будь-яких революцій та ризикованих експериментів. Якщо представники знаку дотримуватимуться перевірених часом шляхів, то прийдуть до успіху найкоротшою дорогою. Це стосується бізнесу, побуту і взаємин з іншими.

 

 

Телець

П’ятниця буде вельми оптимістичною — вас очікує успішний період в усіх сферах життя. Попереду удачі як на роботі, так і в сімейних, романтичних стосунках. Велика ймовірність збільшення зарплатні. Щодо здоров’я, то тут усе буде добре, головне – уникати стресів.

 

 

Близнюки

Початок доби Близнюкам варто провести з близькими, які готові розділити як позитивні, так і не зовсім приємні моменти. Рідні неабияк поліпшать внутрішній стан представників знаку. Позитивні корективи внесуть: поїздка за місто, пікнік та нові захоплення.

 

 

Рак

Раки – естети. Представники цього знаку дуже люблять красиві речі. Саме вони заряджають їх енергією на нові звершення! Зірки радять вам зайнятися шопінгом! Похід по магазинах і покупка нових речей, чи то сукня, чи ваза або невелика дрібничка не просто подарують задоволення, а й наповнять натхненням для успішних починань в майбутньому.

 

 

Лев

Спокійні за характером Леви не люблять метушні й місця великих скупчень людей, адже енергію їм дає земля. Тому найкращим відпочинком для вас буде догляд за рослинами: на городі, клумбі або за квіткою, що росте в горщику на підвіконні. Зірки обіцяють, що такий відпочинок подарує вам релакс і умиротворення.

 

 

Діва

Вогонь у душі Дів яскраво палає та дарує тепло всім навколо. Тому, аби зарядитися енергією представникам знаку потрібне потужне джерело – знайти його ви можете на концертах і фестивалях. Зірки радять вам відвідати виступи виконавців, бажано просто неба – у результаті сил для нових починань вам вистачить з надлишком!

 

 

Терези

Терезам астрологи рекомендують взяти кілька днів відпустки, покращити стан здоров’я, приділити час рідним і коханим. Найкраще — поїхати на тиждень в незнайоме місце з красивою природою: бурхливою річкою або хвойними лісами. Подорож наповнить організм енергією та бадьорістю, а також допоможе уникнути стресу.

 

 

Скорпіон

Розташування небесних тіл обіцяє Скорпіонам успіх у фінансових питаннях. Саме зараз ви зможете втілити давні плани – придбати речі, про які мріяли або зробити вигідні капіталовкладення. Самотнім представникам знаку обіцяють романтичні знайомства. Тож не сидіть вдома, а частіше виходьте в люди

 

 

Стрілець

Пливти за течією — таким буде головний девіз Стрільців у п’ятницю. Вас чекає спокій та розміреність. Представники знаку будуть ізольовані від ухвалення важливих рішень та відповідальності. Попри це не можна втрачати пильність, адже пані Фортуна дасть шанс непогано заробити й познайомитися з цікавою людиною.

 

 

Козеріг

Козерогам зірки радять більше розважатися й забути про роботу. Ходіть на прогулянки, зустрічайтеся з друзями, відвідуйте виставки та концерти. Також влаштуйте романтичну вечерю з коханою людиною. Нехай завершення тижня подарує вам незабутні враження та яскраві спогади!

 

 

Водолій

П’ятницю зірки радять присвятити лише собі. Займіться спортом, запишіться на масаж, перейдіть на правильне харчування. Це допоможе бути в тонусі та чудовій формі протягом тривалого періоду. У стосунках чекайте приємних сюрпризів: кохана людина готує романтичну вечерю.

 

 

Риби

Рибам, аби досягти внутрішньої гармонії та наповнитися ресурсами для реалізації планів, корисно усамітнитися в парку або лісі. Неспішна прогулянка між дерев в сонячний липневий день не лише приведе ваші думки та почуття до ладу. Ба більше, наповнить енергією, аби втілити все задумане цими вихідними.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x