У Черкасах працівники «Укрпошти» вдруге вакцинувались

У Черкасах працівники «Укрпошти» вдруге вакцинувались

37 працівників Черкаської дирекції АТ «Укрпошта» вдруге імунізувались вакциною CoronaVac дев’ятого липня. Про це повідомляють журналісти «Нової Доби».

Як зазначила територіальна менеджерка Алла Ямашкіна, вакцинація – це її свідомий вибір.

– У межах професійної діяльності я постійно контактую з людьми. Тож вирішила імунізуватися, аби не наражати на небезпеку своїх рідних та знайомих, – зауважила Ямашкіна.

Лікарка загальної практики сімейної медицини Смілянської мобільної бригади Тальнівської ТГ Валентина Коломієць розповіла, що першу дозу працівники отримали 28 днів тому.

– Спочатку вакцину транспортують в спеціальній сумці-холодильнику, де витримана необхідна температура. Перед щепленням фахівці ідентифікують пацієнта та вносять дані в електронну систему охорони здоров’я. Одна доза розрахована на одну особу. Нагадую, що протипоказаннями до щеплення є алергічна реакція на один із компонентів вакцини, а також вагітність чи підвищена температура, – сказала Коломієць.

За словами директора Черкаської філії АТ «Укрпошта» Олександра Марченка, працівники усвідомлюють важливість вакцинації.

– «Укрпошта» – компанія, що працює у сфері обслуговування. Ми надаємо поштово-фінансові послуги. Відповідно за добу у нас формується безліч унікальних контактів між операторами, листоношами й клієнтами. Тож, усвідомлюємо, що це великі ризики. Загалом працівники дирекції продовжують поступово вакцинуватись, – зазначив Марченко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x