У міськраді визначили, хто вивозитиме негабарит до проведення конкурсу

У міськраді визначили, хто вивозитиме негабарит до проведення конкурсу

Вивозити побутові відходи (великогабаритні і ремонтні) в Черкасах буде КП «Черкаська служба чистоти» при допомозі інших комунальних підприємств. Відповідне рішення сьогодні ухвалив виконавчий комітет Черкаської міськради на виконання Протоколу місцевої комісії ТЕБ та НС. Про це повідомляє пресслужба установи. 

У зв`язку з тим, що договір із вивезення великогабариту з УК «Нова якість «Благоустрій» розірвано, від 8 липня складування великогабаритних та ремонтних відходів на території міста заборонено. 

Обов`язки з вивезення великогабариту покладені на комунальні підприємства міста, зокрема, “Черкаську службу чистоти”. КП “ЧЕЛУАШ” допоможе іншим комунальним підприємствам із вивезенням негабариту, який залишився на вулицях міста та з’явиться найближчим часом.

Незабаром планують провести конкурс, в якому визначать переможця, який у подальшому здійснюватиме вивезення усього сміття у Черкасах. 

-Прошу вибачення у жителів за тимчасові незручності. Доведеться трохи потерпіти, поки ми налагодимо нову систему поводження із відходами у Черкасах. Нині черкасці можуть замовляти послугу із вивезення великогабариту та будівельного сміття на КП «ЧСЧ» та у інших приватних перевізників. Наголошую, що виносити таке сміття і складувати його біля контейнерних майданчиків заборонено. За це передбачено штраф. Не потрібно залишати великогабарит і у контейнерах УП «Нова якість» «Благоустрій», як і платити їм за послугу, яку вони не надають. Давайте разом забезпечимо чистоту і порядок у нашому місті!, – зазначив міський голова Анатолій Бондаренко.

На КП «Черкаська служба чистоти» створили «гарячу лінію», за якою можна замовити послугу вивезення великогабаритних та ремонтних відходів: 063-967-99-26.

 

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x