В Умані містом гуляв п’яний чоловік із двома гранатами

В Умані містом гуляв п’яний чоловік із двома гранатами

У чоловіка, який порушував громадський порядок в місті, працівники поліції виявили дві гранати без запалу. Виявлені предмети направлено на експертизу, за результатами якої буде надано остаточну кваліфікацію діям особи. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Уманського відділу поліції зателефонував місцевий житель, який повідомив, що на одній із площ міста перебуває чоловік із явними ознаками алкогольного сп’яніння та який поводить себе підозріло. На місце події виїхав черговий наряд поліції.

Зазначену особу правоохоронці виявили неподалік місця, на яке вказав заявник. Під час поверхневої перевірки в кишенях його куртки правоохоронці виявили два металевих предмети, що за зовнішніми ознаками схожі на бойові гранати без запалу. Чоловіка доставили до відділку.

Ним виявився 30-річний житель міста Умань, який у минулому притягувався до відповідальності за незаконне поводження зі зброєю. Звідки у нього виявлені предмети, чоловік чіткого пояснити не зміг. Усі обставини будуть з’ясовані в ході досудового слідства.

Виявлені заборонені предмети вилучено працівниками поліції та направлено для проведення експертизи, за результатами якої буде надано остаточну кваліфікацію дій особи.

За попередньою кваліфікацією слідчим відділом відкрито кримінальне провадження передбачене частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п\’яти років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x