Жашківським медикам нагадали правила безпеки

Жашківським медикам нагадали правила безпеки

27 лютого інспекторський склад Жашківського районного сектору Управління ДСНС у Черкаській області провів лекційне заняття з працівниками центральної районної лікарні на тему «Привила пожежної безпеки в побуті та на виробництві». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Під час занять фахівці ДСНС нагадали працівникам лікарні основні правила безпеки життєдіяльності в побуті та на робочому місці. Зокрема, інспектори зосередили увагу присутніх на безпеці при експлуатації електричних приладів. Співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій звернулися з проханням до працівників медзакладу не залишати увімкненими без нагляду праски, електричні чайники та уникати перенавантаження електромережі.

Окрему увагу рятувальники приділили вибухонебезпечним та підозрілим предметам.

«У разі виявлення чи то в дома, чи на вулиці, або робочому місці предмета, схожого на вибухонебезпечний, ні в якому разі не торкайтеся до нього, а одразу повідомте про знахідку за номерами «101» та «102», – наголосив головний інспектор Жашківського районного сектору Управління ДСНС у Черкаській області Анатолій Скиба.

По завершенню заходу фахівці ДСНС вручили медикам листівки з правилами безпеки життєдіяльності та розмітили їх на інформаційних куточках медзакладу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x