З початку року Центр обслуговування платників надав черкасцям більше 5 тис. адміністративних послуг

З початку року Центр обслуговування платників надав черкасцям більше 5 тис. адміністративних послуг

Протягом січня-лютого 2017 року до Центру обслуговування платників Державної податкової інспекції у м. Черкасах звернулися більше 70 тис. платників податків, які отримали консультаційні, інформаційні та адміністративні послуги, а також подали податкову звітність. Про це \”Нова Доба\” дізналася в прес-службі ДПІ у м. Черкаси.

З початку року платникам податків надано 5246 адміністративних послуг, або на 1666 більше ніж протягом 2-х місяців минулого року.
Найбільш запитуваною послугою у звітному періоді є послуга з видачі картки платника податків. Впродовж січня-лютого поточного року їх видано 1827.
За реєстрацією книг обліку розрахункових операцій та розрахункових книжок до ЦОПу звернулись 561 СПД та 57 за реєстрацією РРО.
Надано 737 витягів з реєстру платників єдиного податку та зареєстровано 483 платників єдиного податку.
Також, у січні-лютому п.р. платники єдиного податку зареєстрували 642 книги обліку доходів і витрат.

Довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами Державної фіскальної служби України, отримали 358 платників.
Нагадуємо, Центр обслуговування платників Державної податкової інспекції у м. Черкасах розміщений за адресою: вул. Хрещатик, 235. Працює ЦОП з понеділка по четвер з 9 до 18 години, у п‘ятницю з 9-00 години до 16-45 години, у суботу – з 9 до 13 години, неділя – вихідний.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x