В області облаштували рекреаційний пункт біля Юрківської криниці

В області облаштували рекреаційний пункт біля Юрківської криниці

Лісівники Юрківського лісництва Уманського лісгоспу облаштували новий пункт відпочинку – попід дорогою біля криниці. Про це інформують в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Минулоріч уманські лісівники спільно з представниками громади Паланської ОТГ відновили криницю в Юрківському лісництві, що неподалік траси Умань-Бершадь. За переказами, з джерела подорожуючі пили воду та напували худобу ще з давніх-давен.

Криницю почистили, замінили застарілі кам’яні конструкції, встановили дерев’яний верх, здійснили водовідвід, встановили місце для перепочинку. Фахівці освятили місце спільно з місцевими жителями Паланківської ОТГ освятили, тож відтепер охочі можуть набрати води.

Аби перебування подорожуючих біля криниці було більш комфортним, уманські лісівники встановили дві альтанки, лавки та місце для багаття.

Нагадуємо, що для швидкого та зручного орієнтування координати всіх рекреаційних пунктів лісівники Черкащини позначили на Google Maps https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer….

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x