Винуватця ДТП, внаслідок якої постраждали 8 осіб, засудили в Умані

Винуватця ДТП, внаслідок якої постраждали 8 осіб, засудили в Умані

Уманський міськрайонний суд Черкаської області закінчив судовий розгляд у кримінальному провадженні за обвинуваченням 33-річного жителя Одеської області у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілим тяжкі та середньої тяжкості тілесні ушкодження та смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Державне обвинувачення у вказаному кримінальному провадженні підтримував працівник прокуратури області.

Нагадаємо, що 8 серпня у нічний час 33-річний житель Одеської області, рухаючись по автодорозі «Київ – Одеса», поблизу с. Шарин Уманського району, заснув за кермом автомобіля, унаслідок чого з’їхав на узбіччя та здійснив наїзд на два автомобілі «VOLKSWAGEN TRANSPORTER», які стояли на узбіччі разом з пасажирами.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди 7 осіб отримали різного ступеню тяжкості тілесні ушкодження та 1 чоловік від отриманих травм загинув.

Вироком суду чоловіка засуджено до 3 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 2 роки.

На цей час вирок суду не вступив в законну силу, триває строк апеляційного оскарження вказаного рішення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x