Канівських рибалок закликали не виходити на тонкий лід

Канівських рибалок закликали не виходити на тонкий лід

Аби попередити місцевих рибалок про небезпеку тонкого льоду, 28 лютого співробітники Канівського районного відділу Управління ДСНС у Черкаській області провели профілактичні бесіди із любителями зимової риболовлі. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

На території області утримується плюсова температура повітря, льодовий покрив на водоймах поступово починає танути, що становить небезпеку для любителів підлідної риболовлі. Проте багато рибалок ігнорують елементарні правила безпеки і продовжують виходити на лід, що і стає причиною трагічних наслідків.

Фахівці ДСНС відвідали найпопулярніші місця риболовлі в місті Канів – на річці Дніпро, в районі туристичного комплексу «Авто-Ріка». Адже зазвичай там збирається найбільша кількість рибалок.

Під час спілкування із місцевими рибаками співробітники Служби порятунку звернулися з проханням утриматися від виходу на кригу, адже за таких погодних умов лід вкрай небезпечний. Рятувальники розповіли громадянам про ознаки нестійкої криги та навели статистику трагічних випадків на льоду. Кожному рибалці фахівці ДСНС вручили інформаційні листівки з правилами безпеки та методами порятунку на льоду.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x