600 тисяч гривень передбачено для оздоровлення учасників АТО/ООС на Черкащині

600 тисяч гривень передбачено для оздоровлення учасників АТО/ООС на Черкащині

Для санаторно-курортного лікування учасників АТО/ООС щорічно виділяють кошти з державного бюджету. Цього року передбачено 60% від потреби.

Для оздоровлення учасників АТО/ООС у місцевому санаторії передбачено 600 тисяч гривень на умовах співфінансування обласного бюджету та бюджетами територіальних громад. Кошти виділили з метою підтримки державної програми обласною комплексною програмою щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників АТО, родин Героїв Небесної Сотні, постраждалих під час Революції Гідності та бійців-добровольців на 2018–2022 роки.

Оздоровитися можуть учасники АТО/ООС, сім’ї Героїв Небесної Сотні, постраждалі під час Революції Гідності та бійці – добровольці у ПрАТ «Санаторій «Мошногір’я». Термін лікування – 21 день.

Додатково: санаторій «Мошногір’я» знаходиться на схилах гори Святослава, серед густого лісопарку, на відстані 2-х км від Дніпра, у селі Будище Черкаського району.

У санаторії лікуються та оздоровлюються пацієнти із захворюваннями серцево-судинної системи, органів травлення, дихання, нервової системи, органів опори і руху.

На території санаторію знаходиться природнє джерело мінеральної води, яка застосовується при захворюваннях нирок, печінки, хворобах обміну речовин, при гастритах, колітах, гепатитах.

За інформацією Черкаської ОДА

Реклама

1 1 голос
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x