У мисливських угіддях області розпочинається облік чисельності пернатої дичини

У мисливських угіддях області розпочинається облік чисельності пернатої дичини

Із 15 по 25 липня на території мисливських господарств Черкащини проводиться облік чисельності пернатої дичини. Здійснюється таксація з метою забезпечення об’єктивного контролю та координації діяльності мисливських господарств щодо охорони, використання і відтворення мисливських видів тварин, згідно із Законом України «Про мисливське господарство та полювання», Законом України «Про тваринний світ», розпорядженням Черкаської облдержадміністрації від 19.04.2018 №234 «Про окремі питання використання і відтворення мисливських тварин в угіддях області». Про це повідомляють у Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

 

Облік здійснюється користувачами мисливських угідь, за участю представників Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства, держлісгоспів, Управління екології та природних ресурсів ЧОДА, Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області.

По завершенню здійснять розрахунок пропускної спроможності мисливських угідь (кількість мисливців, яких може прийняти на полювання кожне мисливське господарство за сезон та в кожен день полювання) та визначені терміни полювання на пернату дичину https://lis-ck.gov.ua/?p=27203.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x