На Черкащині обирають “Почесного громадянина” 

На Черкащині обирають “Почесного громадянина” 

Громадське обговорення претендентів на звання “Почесний громадянин Черкащини” триває з 14 до 28 липня. Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної ради. 

Звання «Почесний громадянин Черкащини» присвоюється жителям за вагомий особистий внесок у розвиток Черкаської області у галузях економіки, науки, освіти, культури, мистецтва, охорони здоров’я, спорту, а також у відродження та примноження надбань національної культури, створення матеріальних та духовних цінностей, миротворчу, доброчинну діяльність,  мужність і відвагу під час захисту Вітчизни, рятування людей, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та стихійного лиха.

– Ми вже вдруге залучаємо громадськість до обговорення. Я переконаний, що у виборі претендента мають брати участь не лише депутати. Результати вашого голосування повідомлю під час засідання комісії, яка визначатиме переможця. Тож беріть активну участь, – зауважив голова обласної ради Анатолій Підгорний.

В обласну раду надійшли документи на трьох кандидатів, з-поміж них і відбуватиметься відбір:

Анатолій Василенко – голова громадських організацій «Міжрайонна громадська організація Холодноярська Січ» та «Черкаська обласна організація Всеукраїнської громадської організації «Територіальна оборона України», заступник голови громадської організації «Черкаське обласне товариство політв’язнів та репресованих».

Олександр Дяченко – керівник художній та головний диригент Академічного малого симфонічного оркестру комунального закладу «Черкаська обласна філармонія Черкаської обласної ради».

Микола Рибій – головний енергетик Дочірнього підприємства «Черкаський облавтодор» ВАТ «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України».

Проголосувати можна ТУТ до 28 липня включно.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x