Борис Євмина представлятиме інтереси райрад області в Українській асоціації районних і обласних рад

Борис Євмина представлятиме інтереси райрад області в Українській асоціації районних і обласних рад

Голова Золотоніської районної ради, член Ради обласного осередку ВО «ЧЕРКАЩАНИ» Борис Євмина представлятиме інтереси районних рад Черкащини в Українській асоціації районних і обласних рад. Таке рішення ухвалили на загальних зборах членів регіонального відділення УАРОР. Про це на власній сторінці у фейсбук повідомив голова Черкаської облради Анатолій Підгорний.

 

− На зборах напрацьовано спільну позицію щодо подальшої долі районних рад, їхнього функціоналу та джерел наповнення бюджету, яку я, разом із Борисом Євминою відстоюватимемо під час засідань Асоціації, а також на спільних засіданнях із керівництвом держави, − повідомив посадовець.

Під час зборів обговорили процес передачі комунального майна. На сьогодні, лишились лише окремі об’єкти, де власне працюють ради та які, через наявні борги не можна передати як юридичну особу.

На думку Анатолія Підгорного, для ефективного розвитку області необхідна співпраця усіх рівнів місцевого самоврядування, адже є багато питань, які можна вирішити лише спільними зусиллями. Зокрема, сьогодні для обласної ради одне з найактуальніших питань − це придбання лінійного прискорювача для більш точного лікування онкологічних захворювань.

 

Тож, скориставшись нагодою Анатолій Вікторович звернувся до керівників райрад, щоб вони підтримали обласну раду і звернулися до голів громад із проханням закумулювати кошти й допомогти зі співфінансуванням цього важливого медичного проєкту.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x