Туристична агенція «Магнолія» отримала всеукраїнську нагороду

Туристична агенція «Магнолія» отримала всеукраїнську нагороду

Туристична агенція «Магнолія» стала фіналістом конкурсу від Всеукраїнської компанії «Знак Якості». Організацію зарахували до Національного рейтингу підприємств, що надають найбільш якісні товари й послуги в Україні. Про це повідомляють журналісти «Нової Доби».

Мета рейтингу «Знак Якості» – визначити і показати суспільству справжніх лідерів в сфері надання високоякісних товарів і послуг в Україні, а також сприяти суспільному визнанню підприємств.

Представник всеукраїнської компанії «Знак Якості» Юрій Танцюра зазначив, що рейтинг якості товарів і послуг є незалежною комплексною програмою ранжування підприємств України.

– Переможців у певній категорії визначають за низкою показників. Фахівці протягом року проводять онлайн-голосування в соцмережах та соціологічні опитування клієнтів та у різних регіонах країни. При цьому враховують всебічні маркетингові дослідження, як-от: продукцію та послуги, що надає компанія, бізнес-процеси та фінансові показники, а також відгуки покупців і клієнтів, – зауважив Танцюра.

За словами власниці «Магнолії» Тетяни Делікатної, туристична агенція «Магнолія» функціонує з 2004 року та утримує лідерські позиції впродовж тривалого часу.

–  Протягом 17 років ми успішно співпрацюємо з провідними туроператорами України: «Join Up», «Coral Travel» і «TPG». Ефективність нашої діяльності неодноразово відзначали різними нагородами і подяками, але диплом та кубок від компанії «Знак Якості» за підтримки Міністерства культури і туризму України отримали вперше. Це несподівано і приємно водночас. Варто зазначити, що без такої потужної команди досягнути позитивних результатів не вдалося б, – зазначила Делікатна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Лідія

Вітаємо! Гарна компанія. Ми нею майже 10 років користувались і якби не карантин, який нам трохи завадив у 2020 році, але будемо продовжувати співпрацювати.

1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x