Заради 3 тисяч гривень житель Лисянщини убив пенсіонерку

Заради 3 тисяч гривень житель Лисянщини убив пенсіонерку

Скориставшись відсутністю господарки вдома, чоловік проник до помешкання з метою крадіжки. Молодик не розраховував, що у цей час пенсіонерка повернеться додому. Щоб жінка не викликала поліцію, зловмисник її вбив. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Лисянського відділення поліції надійшло повідомлення, що в одному із сіл району за місцем проживання виявлено тіло жінки без ознак життя. На місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення, експерти-криміналісти та кінологи зі службовою собакою.

При огляді тіла потерпілої було виявлено ознаки насильницької смерті. У жінки була черепно-мозкова травма, а з будинку зникли близько 3000 гривень.

У поле зору співробітників поліції потрапив 23-річний сусід потерпілої, який на фоні відсутності постійного заробітку хизувався перед односельчанами кругленькою сумою грошей. У день трагедії молодик напідпитку пригощав товаришів спиртними напоями та цілий день пиячив. Обґрунтовано підозрюваного молодика правоохоронці затримали у нього вдома. У нього вилучили речі з залишками крові потерпілої.

Хлопець зізнався, що мав на меті лише обікрасти потерпілу. Він знав, що 79-річна пенсіонерка нещодавно отримала пенсію і має гроші. Також бачив, як жінка пішла з дому. Розбив шибку вікна та заліз у будинок.

Проте господарка повернулася додому завчасно та почала погрожувати, що повідомить про скоєне до поліції. Щоб старенька не викликала правоохоронців, зловмисник ударив її в голову металевим молотом. Після чого замкнув непритомну в домі та пішов витрачати її пенсію.

Відомості про цю подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження передбачене частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмисника затримано у порядку статті 208 КПК України. Повідомлено про підозру у скоєні даного кримінального правопорушення.

Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За скоєне хлопцеві загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x