У чорнобаївській школі урок провели рятувальники

У чорнобаївській школі урок провели рятувальники

2 березня у рамках «Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності» співробітники Чорнобаївського районного сектору Управління ДСНС у Черкаській області завітали на «Урок безпеки» до учнів Чорнобаївської загальноосвітньої школи №1. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Рятувальники нагадали школярам основні правила безпеки життєдіяльності, яких необхідно дотримуватися, аби не спричинити пожежу та не стати жертвою вогню. Як приклад, фахівці Служби порятунку розповіли дітям про останній випадок пожежі, який стався в районі через дитячі пустощі з вогнем.

«24 лютого на пожежі в селі Крутьки загинуло маля, ще один 3-річний хлопчик тяжко травмувався. Причиною такої трагедії, як з`ясувалося стали дитячі пустощі з вогнем», – розповів начальник Чорнобаївського районного сектору Управління ДСНС у Черкаській області Олександр Полубєхін.

Співробітники ДСНС акцентували увагу школярів на небезпеці ігор із сірниками, запальничками та іншими горючими і вибуховими речовинами та предметами. Окрему увагу рятувальники звернули на правилах безпеки при виявленні вибухонебезпечних чи підозрілих предметів, наголосивши що у разі виявлення небезпечних знахідок необхідно позначити місце знаходження предмета та повідомити оперативні служби.

Для кращого засвоєння інформації фахівці Держслужби з надзвичайних ситуацій продемонстрували учням повчальні відеофільми про діяльність вогнеборців та роздали листівки з правилами безпеки життєдіяльності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x