“Черкаський SUP Фест 3.0.” відбудеться цієї суботи

“Черкаський SUP Фест 3.0.” відбудеться цієї суботи

Фестиваль для профі та аматорів веслування на SUP-борді цьогоріч відбудеться на пляжі «Живчик» 24 липня. Про це повідомляє пресслужба фестивалю.

Офіційно Черкаський SUP Фест 3.0. відкриється об 11:00. Реєстрація на SUP-перегони триватиме з 12:00 до 14:00. Змагання стартують о 15:00. Концертна програма триватиме протягом дня.

У програмі – перегони на SUP-дошках, різні за тематикою локації: від спортивних зон, естафет для дітей до арт-простору з майстер-класами. Гостей та учасників чекають музичні виступи черкаських виконавців — дует “Крило” та всеукраїнських співачка SHAYRI  та гурт FUNK TRIO. Хедлайнером Черкаського SUP Фесту цьогоріч виступить відомий гурт LATEXFAUNA

На SPORT-ZONE фестивалю розмістять такі активності, як слеклайн, болдервол, баланс-борди, пляжне фрізбі. Охочі зможуть спробувати ці розваги безкоштовно. Водночас на цій локації відбудеться майстер-клас із відпрацювання ударів ногами від відомої черкаської тренерки Анни Тарапати. А діти зможуть взяти участь у різноманітних спортивних естафетах від КУ «Спорт для всіх».

Локація ART-ZONE розмістить майстрів з аквагриму, мехенді та виставки картин місцевих майстрів пензля. Також проведуть майстер-клас для дітей з інтуїтивного малювання від художниці Анастасії Ларіонті.

Вхід на захід — вільний.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x