У Черкасах підняли Олімпійський стяг

У Черкасах підняли Олімпійський стяг

Урочисте підняття Олімпійського прапора відбулося на площі перед Черкаською міською радою 23 липня. Про це повідомляє пресслужба установи. 

 Традиційна церемонія відбулася з нагоди відкриття ХХХІІ літніх Олімпійських ігор у Токіо. Цьогоріч підняли стяг срібний призер Олімпійських Ігор 1988 року з веслування на байдарках і каное Олександр Мотузенко та срібний призер Сіднейської олімпіади з велоспорту Олександр Феденко.

Долучились до піднята прапору олімпійці минулих років, очільники міста та області. Заступник голови Черкаської ОДА Лариса Кошова та начальник управління у справах, сім’ї, молоді та спорту Іван Солодкий.

Цей захід символізує підтримку черкащан українським спортсменам, які представлятимуть країну та боротимуться за медалі на Олімпійських іграх.

За словами заступниці міського голови Анастасії Чубіної, ця історична подія символізує підтримку черкасцями українських спортсменів, які представлятимуть нашу країну та боротимуться за медалі на Олімпійських іграх.

– Для нас велика честь, що у цьогорічних Олімпійських змаганнях, серед 158 олімпійців Національної збірної, є наші черкаські спортсмени – Сергій Куліш та Ілля Ковтун. Вони вже вписали свої імена в історію українського спорту. І, ми переконані, що вже незабаром будемо зустрічати спортсменів оплесками і вітати із новими перемогами!, – зауважила Анастасія Чубіна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x