5 причин купити морозильну камеру

5 причин купити морозильну камеру

Деякі користувачі переконані, що невеликої вбудованої морозилки у холодильнику цілком достатньо для оптимального запасу продуктів. Насправді ж, місця обмаль. Вистачає тільки:

– для морозива,

– кількох шматків м’яса,

– двох-трьох кілограмів напівфабрикатів.

 

Для середньостатистичної родини цього замало. Тож потрібна містка окрема морозилка з кількома відділеннями та регульованою температурою заморожування. Детально про фактори, які мотивують до придбання морозильної камери формату «соло», — трохи нижче.

 

Доступність

 

Якісну та функціональну модель можна підібрати на будь-який бюджет. Не обов’язково переплачувати за додаткові функції, якщо потрібне просте рішення для швидкого заморожування їжі.

 

 

  • У середньому сегменті найцікавіші моделі представляє словенський бренд Гореньє.

 

  • Преміальними технічними характеристиками може похвалитися морозилка ELECTROLUX із топового сегмента.

 

Розумне споживання

 

Закупи у супермаркетах люблять всі. Особливе задоволення — «розвантаження» пакетів зі смаколиками. Купувати їжу наперед зручно, але не завжди корисно для навколишнього середовища. Зумовлено це тим, що деякі продукти псуються швидше, ніж доходить черга до їхнього приготування. Відповідно, вони потрапляють на смітник, і це завдає удару екології.

Морозильна камера дозволяє зменшити об’єми харчів, які йдуть в утиль. Процедура заморожування суттєво подовжує терміни зберігання м’яса, риби, морепродуктів, напівфабрикатів.

 

Економія

 

Влітку сезонні фрукти та овочі коштують дешево, а восени та взимку — на вагу золота. До того ж якість «зимових» плодів викликає багато запитань. Часто вони несмачні, а іноді — ще й небезпечні для здоров’я.

Їсти тільки корисні й цілком безпечні «натурпродукти» і не витрачати на них захмарні суми реально, якщо вдома є морозилка. Її можна заздалегідь заповнити смачною домашньою городиною, а також ягодами та фруктами з ринку, місцевого фермерського господарства або власного саду.

 

«Розвантаження» холодильника

 

Забита під зав’язку морозильна камера у холодильнику — це насамперед незручно. Серед щільно утрамбованих пакетів та контейнерів майже нереально швидко знайти потрібний. Доводиться спочатку довго витягувати все, а потім — складати назад.

Переповнення будь-якого з відділень негативно впливає на якість роботи холодильника. Повітря погано циркулює, тому навантаження на компресор суттєво збільшується.

Щоб розвантажити холодильник, варто встановити поряд з ним морозильну шафу або скриню.

 

Ефективність

 

Мінімальна робоча температура в окремо стоячих морозильних камерах значно нижча, ніж у комбінованих моделях. Відповідно, можна використовувати технологію шокового заморожування. Головна її перевага — збереження смакових властивостей та поживності їжі.

Цих п’яти причин достатньо, щоб зрозуміти, що морозильні камери належать до тих побутових девайсів, які роблять побут комфортнішим. Отже, їхнє придбання — це не пуста трата коштів, а вигідна інвестиція.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x