У Черкасах стартує підготовка до осіннього призову на строкову військову службу

У Черкасах стартує підготовка до осіннього призову на строкову військову службу

Рішенням виконавчого комітету схвалено порядок організації та проведення осіннього призову на строкову військову службу у м. Черкаси. Повідомляють у Черкаській міській раді.

 

Зокрема, медичною комісією з 2 серпня до 31 грудня 2021 року буде проведено обстеження призовників 2003 року народження (яким до 31 грудня 2021 року виповниться 18 років), а також осіб старшого віку, які підлягають черговому призову на строкову військову службу до Збройних сил України та інших військових формувань України восени 2021 року та які втратили право на відстрочку.

 

Крім того, рішенням затверджено склад призовної комісії та графік її роботи, а також передбачено визначити посадових осіб для взаємодії з оперативною групою Черкаського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області по розшуку, затриманню і доставці до Черкаського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки громадян, які ухиляються від виконання військового обов’язку.

 

Фінансування видатків здійснюватиметься відповідно до «Програми організації і сприяння приписці громадян до призовних дільниць та їх призову на строкову військову службу у 2017−2021 роках» в межах бюджетних призначень на 2021 рік.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x