Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен

Астрологи рекомендують чітко спланувати день. У цей спосіб ви завершите більшість справ та завдань, що мали виконати ще минулої п’ятниці. Планети шепочуть, що згодом ви отримаєте чудовий презент. Вечір проведіть зі своєю коханою людиною або друзями. Приготуйте разом смачну страву або перегляньте фільм для гарного настрою.

 

Телець

Початок тижня для Тельців буде насичений важливими подіями. У вас з’являться нагальні справи, що стосуються фінансів, технологій та документів. Середина дня віщує самотнім парам зустріти людину, з якою вас пов’язуватимуть теплі стосунки впродовж довгого часу. Зірки прогнозують, що на представників знаку чекатимуть сюрпризи: на роботі, вдома чи навіть на вулиці.

 

Близнюки

Понеділок надасть Близнюкам відчуття повної свободи, гармонії і натхненності. Події для представників знаку відбуватимуться пречудово. Не бійтесь вивчати щось нове, просити пораду і йти до мети. Наприкінці доби як слід розслабтеся: почитайте цікаву книгу, переслухайте треки улюбленого гурту або ж виспіться досхочу.

 

Рак

У Раків понеділок буде дуже насиченим, але вони вже звикли до шаленого ритму. Єдине, що буде зовсім не зайвим, так це влаштовувати перерви. Зірки радять зробити паузу: випийте ароматну каву, не відволікаючись на гаджети, чи пообідайте з близькими людьми. Навіть такі дрібниці можуть зарядити настроєм.

 

Лев

Настав час насолоджуватись тим, що вже є, а також не боятись спрямовувати всю енергію в справах, що дарують ще й задоволення, а не лише гроші. У вас стільки геніальних ідей, що про них заборонено забувати. Сьогодні найкращою зброєю Левів буде душевний спокій, тому потурбуйтеся про загальний стан: як слід відпочивайте та не переймайтеся через дрібниці.

 

Діва

День мине в Дів досить спокійно та легко. Планети кажуть, що сьогодні успіх перебуватиме на боці представників знаку. Тож знайте, що у вас усе вдасться. У другій половині доби близькі докладуть максимум зусиль, аби ви могли почуватися чудово. Спробуйте абстрагуватися від робочих буднів, ловити позитив та заряджати інших хорошою енергетикою.

 

Терези

Понеділок для Терезів стане найбільш позитивним і спокійним днем цього тижня. Ви будете занурені в сімейну ідилію та й на роботі все відбуватиметься якомога добре. Астрологи радять представникам знаку вдосталь насолодитися білою смугою і запастися приємними спогадами. До тих Терезів, які вміють дякувати за те, що у них є, небеса будуть прихильні.

 

 Скорпіон

Для Скорпіонів настав ідеальний день, аби насолодитися відпочинком і душевними розмовами з близькими людьми. Це надасть вам сил. Зірки закликають попіклуватися про себе. Наприкінці доби влаштуйте собі релакс-програму, яка допоможе зняти напруження та стрес після тривалої інтенсивної роботи.

 

Стрілець

Початок тижня стане вирішальним у багатьох сферах. У цей час вашою найкращою зброєю буде душевний спокій, тому потурбуйтеся про загальний стан: як слід відпочивайте, гуляйте на свіжому повітрі, збалансовано харчуйтесь, достатньо часу проводьте зі своїми близькими та не переймайтеся через дрібниці.

 

Козеріг

Цікава та прогресивна доба чекає на Козерогів. Ви нарешті окреслите цілі на майбутнє та продумаєте покроковий план їхнього досягнення. Завдяки наполегливості та енергійності, що властиві представникам знаку, Козерогам вдасться отримати все, про що так мріяли. Пам’ятайте, що зірки підтримуватимуть вас у всіх починаннях, тому не бійтеся діяти масштабно.

 

Водолій

Водоліям сьогодні потрібен потужний заряд хорошого настрою, щоб встигнути втілити у реальність заплановане. У цьому вам допоможе уважне ставлення до свого здоров’я, аби мозок продукував вдалі ідеї – уживайте шоколад. Забудьте про негатив та нав’язливі думки. Почніть працювати над втіленням маленьких мрій і тоді – усе вдасться.

 

Риби

Рибам день треба присвятити відпочинку та відновленню сил. Якщо ви не ще брали відпустку, то астрологи радять скористатися нею. Представники знаку отримають достатню кількість передумов для сміливих вчинків і авантюр. Настав час повірити в свою геніальність — і переконатися, що можливо все. Звичні рішення не для понеділка, у всіх сферах життя доречна неординарність.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x