Корнієнко озвучив імовірного кандидата на довибори по 197 округу

Корнієнко озвучив імовірного кандидата на довибори по 197 округу

Партія «Слуга Народу» бачить своїм кандидатом на виборах по 197-му округу міського голову Золотоноші Віталія Войцехівського. Про це повідомив голова партії «Слуга Народу» Олександр Корнієнко, пише «Вичерпно».

 

«Актив партії зараз визначається із кандидатурою кандидата. Це має бути фахова людина, вихідець із місцевого самоврядування. Тут на думку, звісно, спадає Віталій Войцехівський − міський голова Золотоноші. Зараз ми вивчимо думку громади, будемо визначатися і пропонувати партії підтримати таку кандидатуру», − зазначив Корнієнко.

Відзначимо, ЦВК призначила проміжні вибори народного депутата в одномандатному виборчому окрузі на 31 жовтня 2021 року, адже в січні депутат від цього округу Олександр Скічко був призначений головою Черкаської обласної державної адміністрації.

 

Нагадаємо, раніше про наміри балотуватися заявляли Євген Курбет, Ігор Зайчук, Роман Сущенко, Андрій Іллєнко, Микола Томенко, Сергій Василюк. Окрім цього, судячи з активності на окрузі, до Верховної ради балотуватиметься ще Владислав Голуб.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x