У Черкасах розпочалися тенісні турніри

У Черкасах розпочалися тенісні турніри

З 3 березня в черкаському клубі «Селена» Федерацією тенісу України проводиться вже традиційна серія чоловічих професійних турнірів з тенісу. Цього року ф’ючерси будуть проводитися вже вчетверте і триватимуть три тижні – до 23 березня. Ф’ючерси – це основа всього професійного туру АТР. саме тут гравці заробляють свої перші залікові очки, які дозволяють їм підніматися сходинками професійного рейтингу.

Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

У день відкриття президент Федерації тенісу Сергій Лагуд, кращий тенісист України Андрій Медвєдєв та організатор низки ф’ючерсів Євген Зукін. розповіли про розвиток вітчизняного тенісу та повідомили про особливості проведення цьогорічних ф’ючерсів.

Як зазначив Сергій Лагуд, у цьому році планується ще одна серія ф’ючерсів, яка пройде восени. У перспективі можна проводити в Черкасах не три, а шість ф’ючерських тижнів, зокрема додати до чоловічих і жіночі.

«У цьому році заплановано 15 тижнів ф’ючерсів у Черкасах, Рівному, під Києвом, – розповідає Євген Зукін. – Зараз ми налаштовані на підготовку юніорів, яким 16–17 років. Наше основне завдання, як Федерації – підтримка молодих гравців при переході з юніорського у професійний теніс.

Організатори ф’ючерсів запропонували організувати урок тенісу для дітей, в ході проведення турнірів, зокрема Андрій Медвєдєв пообіцяв провести так званий майстер-клас для підростаючих тенісистів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x