П’яниця викрав у пенсіонерки 5 000 гривень

П’яниця викрав у пенсіонерки 5 000 гривень

Житель одного з сіл Чорнобаївського району, вкрав у місцевої жительки понад 5 000 гривень. За вчинене кримінальне правопорушення йому загрожує до шести років ув’язнення. До Чорнобаївського райвідділу міліції звернулась 72-річна жителька села Мельники. Потерпіла повідомила, що з її будинку зникли всі її заощадження.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Провівши ряд заходів, до працівників міліції надійшла важлива інформація. Люди розповіли, що нещодавно, місцевий 49-річний чоловік, який ніде не працює та зловживає оковитою, пропонує гроші в борг у великій кількості. Дільничні вирішили перевірити отриману інформацію. Побачивши на своєму порозі людей у формі, чоловік зрозумів, що його викрито й у всьому зізнався. Він розповів, що зважився на злочин через брак коштів.

За цим фактом слідчим відділенням Чорнобаївського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x