У ЦНАПі черкащан консультуватимуть із проблемних питань

У ЦНАПі черкащан консультуватимуть із проблемних питань

Згідно з розпорядженням міського голови Анатолія Бондаренка, у приміщенні Центру надання адміністративних послуг розпочинається практика проведення консультацій фахівцями суб’єктів надання адміністративних послуг. Повідомляють у пресслужбі Черкаської міської ради.

 

Із початку серпня у ЦНАПі консультації надаватимуть такі фахівці:

  • щовівторка з 9.00 до 13.00  − спеціаліст Управління державного архітектурно-будівельного контролю Черкаської міської ради;
    • щосереди з 9.00 до 13.00  − фахівець з питань реєстрації речових прав (нерухомого майна) Управління з питань державної реєстрації Черкаської міської ради;
    • щочетверга з 9.00 до 13.00  − спеціаліст з питань реєстрації місця проживання;
    • щоп’ятниці з 9.00 до 13.00  − фахівець з питань реєстрації суб’єктів підприємницької діяльності (юридичні особи та ФОПи).

 

«Якщо ви маєте проблемні питання, які потребують роз’яснення та належать до компетенції вказаних фахівців, − запрошуємо у дні консультування до Центру надання адміністративних послуг м. Черкаси!», − зазначає начальник управління надання адміністративних послуг департаменту управління справами та юридичного забезпечення Олег Ткаченко.

 

Адреса: м. Черкаси, вул. Благовісна, 170, тел.: (0472) 33-07-01.
https://cnap.ck.ua/

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x