Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен

Овен, настав момент, коли треба зібратися з духом і змінити життя. Принаймні, планети пообіцяли цьому всіляко сприяти у вівторок. Ресурс можна черпати й від близького оточення. Та не забудьте підтримати і своїх близьких. Будьте уважними до рідних, покажіть як їх цінуєте.

 

 

Телець

Шалений оптимізм даватиме вам енергію на те, аби цей день минув шикарно. Друзі, колеги та знайомі дослухатимуться до порад представників знаку і всіляко підтримуватимуть Тельців. Зв’язок із коханою людиною стане міцнішим. Тільки перед тим як окреслювати цілі пам’ятайте, що вони матимуть різні наслідки. Тож перевірте задуми на «екологічність».

 

 

Близнюки

Сьогодні практично все для Близнюків обертається навколо любові. Чарівність представників знаку діє природно, а головне – влучно. Для тих, хто без пари, це хороший шанс для знайомства. А сімейні вимагатимуть від партнера ще більше кохання і доказів почуттів. Що тут скажеш, ви любите перебувати в центрі уваги!

 

 

Рак

Романтичні моменти, пристрасть, кохання і шалена соціалізація збадьорять Раків у вівторок. Загалом, ви непогано проведете час, насолоджуючись цими моментами. Якщо представники знаку заплющать очі на дрібні недосконалості, цей серпневий день залишиться в пам’яті прекрасним.

 

 

Лев

Леви, ви щось геть несміливо вриваєтесь в серпень! До біса страхи, заповніть життя рухом і емоціями. Зараз представники знаку віддають перевагу синиці в руках, а не журавлеві в небі. Та насолодитися останнім літнім місяцем все ж вдасться. Аби уникнути рутини, не забувайте про сюрпризи і балуйте себе та кохану людину.

 

 

Діва

Діви прокачали інтуїцію та відчувають, як рухатися в ритмі зірок. Тож у вівторок ви не витрачатимете час на очікування, а одразу отримаєте те, що забажаєте. Комунікаційні навички представників знаку досить продуктивні, отже сьогодні принесуть матеріальні бенефіти. Якщо ще вчитиметеся на минулому досвіді, то зробите великі успіхи протягом серпня.

 

 

Терези

У першій половині дня у Терезів виростуть крила, але не як у янгола, а як у рекламі Ред Булла. Утримайтеся від допінгу, енергії, що з’явилася хтозна-звідки, і так вистачить. Сьогодні можна йти за будь-якими поривами душі, окрім тих, що спустошують ваш гаманець. Спробуйте заробити грошей, а не витратити.

 

 

Скорпіон

Абстрагуйтеся від навколишнього світу й пориньте у свої справи. У вівторок корисно опинитись у гамаку, причому намагатися зробити це якомога швидше, а інакше залишається великим ризик потрапити в пастку домашніх справ. Брудний посуд ще нікому життя не зіпсував, а ось утомлений Скорпіон – здатний.

 

 

Стрілець

У першій половині дня у Стрільців виростуть крила, але не як у янгола, а як у рекламі «Ред Булла». Утримайтеся від допінгу, адже енергії, що взялася хтозна-звідки, і так вистачить на все. Сьогодні можна йти за будь-яким покликом душі і не зважати на думки інших.

 

 

Козеріг

Козероги, сьогодні між «ні» і «так» вибирайте тільки «так». Річ зовсім не в позитивному мисленні, просто Всесвіт підготував для вас сюрприз, а ось куди він його сховав – зірки не знають. Тож витягніть із себе півтора грама авантюрності, сьогодні це не кримінальний злочин, а соціально схвалюваний вчинок.

 

 

Водолій

Для когось завершення літа – це трагедія, а для вас – вдалий момент для реалізації сміливих проєктів та оригінальних ідей. Заявіть світу про свої таланти, виявіть рішучість, знайомі будуть вражені змінами, що з вами відбуваються. Якщо переборете сором’язливість, то точно доведете до кінця ідеї.

 

 

Риби

Сміливо делегуйте всі незрозумілі завдання й долучайтеся в грошовий енергообмін – цього вівторка Всесвіт записує халявників на олівець. Згадайте, що гальмування – теж рух і присвятіть час відпочинку. У вівторок можна все, навіть прибрати квартиру задля релаксу, але тільки, цур, із перервами на танці з пилососом.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x