На засіданні бюджетної комісії обговорили розподіл коштів

На засіданні бюджетної комісії обговорили розподіл коштів

Комісія з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів Черкаської обласної ради під головуванням заступника голови, депутата партії «Європейська Солідарність» Олександра Радуцького відбулася третього серпня. Про це повідомляють журналісти інформаційного агентства «Нової Доби».

У роботі взяли участь заступники голови обласної ради Роман Сущенко і Сергій Лісовий, заступниця голови облдержадміністрації Лариса Кошова, депутати та керівники структурних підрозділів ОДА.

Так, на порядку денному обговорили низку розпоряджень, що стосуються розподілу бюджетних коштів. Звітувала щодо кожного з них директорка Департаменту фінансів облдержадміністрації Наталія Кравченко.

У межах засідання члени комісії розглянули розпорядження про перерозподіл видатків на суму 126 тисяч гривень для проведення поточного ремонту кабінетів телемедицини, де встановлять придбане медичне обладнання.

Крім того, присутні обговорили розподіл субвенції обсягом 28 мільйонів гривень на виплату грошової компенсації для отримання житла для захисників України та учасників бойових дій на території інших держав і членів їхніх сімей, внутрішньо переміщених осіб та людей з інвалідністю I – II групи, що настала під час безпосередньої участі у війні.

Також погодили розпорядження щодо спрямування коштів з місцевого бюджету на виплату одноразової грошової допомоги у сумі 50 тисяч гривень членам сімей осіб, смерть яких пов’язана з проведенням АТО/ООС або з проходженням військової служби в особливий період.

Як зазначила Наталія Кравченко, субвенція з державного бюджету надійшла у сумі 9 мільйонів 350 гривень. Ці кошти планують спрямувати на будівництво стадіону у Тальнівському навчально-виховному комплексі загальноосвітньої школи 1-3 ступенів, виготовлення проєктно-кошторисної документації для реставрації палацово-паркового ансамблю заповідника в Корсуні-Шевченківському та реконструкцію стадіону «Шахтар» у Ватутіному.

Крім того, за рішенням профільної комісії про перерозподіл видатків з фінансування об’єкту «Географічний центр – серце України», головний розпорядник коштів Департамент будівництва Черкаської ОДА отримав 1 мільйон гривень. Частину з цих коштів вирішили виділити Гельмязівській сільській територіальній громаді. Завдяки цьому на території тамтешньої школи збудують дитячий майданчик.

За словами директора Департаменту капітального будівництва Андрія Лапіна, на майданчику встановлять спортивне та ігрове обладнання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x