Чоловік влаштував стрілянину на подвір’ї черкащанки

Чоловік влаштував стрілянину на подвір’ї черкащанки

Черкаські поліцейські затримали чоловіка, який влаштував стрілянину четвертого серпня. Про це інформує пресслужба ГУНП у Черкаській області.

Так, до поліції надійшов виклик від черкащанки про те, що на її приватну території потрапив незнайомець. ​Чоловік поводився неадекватно, дістав пістолет та почав стріляти.

Правопорушником виявився 20-річний житель Чорнобаївщини. Затриманий перебував у психоемоційному стані, тож не зміг пояснити причину свого вчинку. Поліцейські викликали швидку медичну допомогу, яка доправила хлопця до спеціалізованого лікувального закладу, що в Смілі.

Слідчі Черкаського районного управління поліції зібрали необхідні матеріали, вилучили речові докази та внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.  Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до семи років.

Нині поліція встановлює всі обставини події. Фахівці перевіряють чи затриманий перебував під впливом лікарських препаратів, алкоголю або наркотичних засобів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x