У Золотоніському районі діють 15 пунктів щеплень

У Золотоніському районі діють 15 пунктів щеплень

Роботу центрів вакцинації населення проти ковід перевіряють в області. Їх нині в регіоні – 29. Золотоніський центр, що діє на базі будинку культури, оглянув очільник Черкащини Олександр Скічко. Про це повідомляють у Черкаській ОДА.

 

Загалом в області вже провели більше 204 тисяч щеплень проти коронавірусної інфекції. 15% від них – у Золотоніському районі.

– Зараз отримати належний захист від коронавірусної інфекції може кожен охочий, – наголосив Олександр Скічко. – Варто лише прийти до центру вакцинації з паспортом. Нині Золотоніщина – не в лідерах. Хоча всі умови для цього є, адже тут діють 15 пунктів щеплень, 4 мобільні бригади та 3 центри вакцинації. Тут імунізуватися можна усіма чотирма видами вакцин, які є в області. Це – AstraZeneca, CoronaVac, Pfizer та Moderna. Їх достатньо. Вкотре наголошу, що масова вакцинація – це передовсім захист здоров’я усієї нації. Зробіть свій вибір на користь життя!

Посадовець додав, що вже восени в Україні очікують нову хвилю захворюваності. Крім того, у декількох областях зафіксували штам «Дельта». Тож вакцинація є єдиним засобом полегшити перебіг захворюваності, мінімізувати навантаження на медичну галузь та економіку регіону.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x