У Черкасах на Дніпрі втопився рибалка

У Черкасах на Дніпрі втопився рибалка

5 березня о 14:50 в місті Черкаси на річці Дніпро, у районі першого причалу, на відстані близько 30-40 метрів від берега під кригу провалився рибалка.
Інформація про подію надійшла від інших рибалок, що знаходилися на кризі неподалік. Зі слів свідків події, чоловік рухався кригою, коли потрапив на тонкий лід і провалився у полонку. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» написав речник Управління ДСНС України в Черкаській області Костянтин Проценко.

Чоловік кликав на допомогу, проте велика кількість промоїн та тріщин заважали рибалкам дістатися до потерпілого, 56-річного рибалки, який почав тонути. Втративши дорогоцінний час, свідки події вирішили зателефонувати рятувальникам.

Отримавши повідомлення, фахівці 2-ої державної пожежно-рятувальної частини та чергової зміни оперативно-координаційного центру одразу виїхали на місце пригоди.
Першими на місце події прибули рятувальники Черкаської міської комунальної аварійно-рятувальної служби, які вдягнувши спеціальні захисні костюми, зуміли дістатися полонки та знайти чоловіка, який на той час уже зник під кригою.

До прибуття карети швидкої медичної допомоги 56-річного чоловіка намагалися реанімувати, проте попри зусилля рятувальників, а згодом і медичних працівників, повернути чоловіка до життя не вдалося.
Це перший випадок загибелі людини цього року на водних об’єктах Черкащини.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x