До Черкас приїздить шансоньє Гарік Кричевський

До Черкас приїздить шансоньє Гарік Кричевський

Найвідоміший шансоньє країни Гарік Кричевський 14 серпня виступить на концертній івент-арені «SELENA».

 

У концертній програмі Кричевського в Черкасах прозвучать уже відомі пісні, а також композиції з нового альбому «Поехали».

Для багатьох слухачів уже тривалий час залишаються улюбленими хіти «Киевлянка», «Мой номер 245», «Привокзальная», «Осенний вечер» – їх знають та люблять не лише поціновувачі шансону.

Пісні цього артиста близькі кожному. Він – наче наш давній знайомий, який мешкав у сусідньому дворі, або однокласник, а може, і друг. Трохи авантюрний, трохи романтичний, закоханий у різних жінок, але щоразу – як в одну єдину.

 

Довідково:

Гарік Кричевський  – автор-виконавець пісень у стилі шансону, Заслужений артист України, Лауреат премії «Шансон року», автор дев’яти альбомів. Його гурт гастролював Канадою, США, Ізраїлем, Росією.

Народився у Львові. У музиці – з 5-річного віку. У 14 років організував вокально-інструментальний ансамбль, де грав на бас-гітарі, тоді ж написав свої перші пісні.

Якийсь час працював санітаром швидкої допомоги, згодом вступив до Львівського державного медінституту. Грав в інститутському ВІА та в оркестрі Палацу молоді «Романтик». Після закінчення інституту працював лікарем-рентґенологом.

З 1989 по 1990 записав перші домашні концерти (вони не збереглися). З 1992 по 1994 записав альбоми «Киевлянка» та «Привокзальная». Тоді ж виїхав до Німеччини.

1995 року повернувся в Україну для професійної гастрольної діяльності. До 2007 року записав альбоми «Выходной», «Улицы нашего города», «Пальчики», «Свобода», «Родная», «Календарная осень».

Наразі мешкає та працює в Києві.

___________

ЩО: концерт Гаріка Кричевського

КОЛИ: 14 серпня, 20:00 – початок концерту.

ДЕ: «Selena Family Resort», вул. Дахнівська, 21, Свидівок, Черкаська область

КВИТКИ – від 190 грн в усіх касах міста та на сайті https://kvartal-concert.com/?afisha=garik-krichevskij

___________

КОНЦЕРТНА ІВЕНТ-АРЕНА «SELENA» це:

– площа понад 2000 кв.м.;

– високотехнологічна сцена, оснащена додатковими екранами для комфортного перегляду з будь-якої точки залу;

– майданчик, що вміщує понад 3000 місць, дає можливість розміщення до 1500 глядачів відповідно до карантинних норм;

– насичений сезон з топовими артистами щосуботи!

Концерти проходитимуть на свіжому повітрі, просто неба, в оточенні неймовірної природи Черкащини. Такий формат дозволяє дотримуватися усіх карантинних норм і провести своє літо яскраво не дивлячись ні на що.

___________

«Selena Family Resort» – готельно-ресторанний комплекс, що знаходиться на березі Дніпра. Це ідеальне місце відпочинку для сім’ї, з пляжем, басейнами, рестораном і всіма умовами для комфортних і цікавих вікендів. Ви можете провести свій день на природі, а ввечері відірватися під хіти улюбленого виконавця чи гурту. Сезон обіцяє бути гарячим!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x