Черкащани демонтували близько пів сотні огорож на цвинтарі

Черкащани демонтували близько пів сотні огорож на цвинтарі

Правоохоронці затримали черкащан, які вчинили наругу над могилами. Про це інформує пресслужба ГУНП у Черкаській області.

Так, жителі Мелесівки та Домантового повідомили працівників Золотоніського районного відділу поліції, що невідомі демонтували огорожі на могилах їхніх рідних. Фахівці слідчо-оперативної групи задокументували відсутність 45 металевих конструкцій на цвинтарі.

Поліцейські затримали 31-річного та 39-річного жителів Золотоноші. Також встановили автомобіль ВАЗ-2106, яким правопорушники перевозили металеві частини з могил.

– Викрити зловмисників вдалося, опитавши місцевих селян та перевіривши пункти прийому брухту, – зазначив начальник Золотоніського районного відділу поліції Олександр Охріменко.

Правоохоронці провели обшук за місцем мешкання фігурантів та вилучили речові докази. Нині триває досудове розслідування за ч. 3 ст. 297 (Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України.

Відповідно до чинного законодавства, правопорушникам загрожує обмеження волі від 4 до 5 років або ув’язнення від 4 до 7 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x