12 загорань сухої трави сталося в області за вихідні, загинула жінка

12 загорань сухої трави сталося в області за вихідні, загинула жінка

4 березня о 14:30 до Служби порятунку «101» міста Черкаси надійшло повідомлення про загорання 0,1 га сухої трави на території Соборного парку. Загорання ліквідували пожежники за допомогою хлопавок. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Упродовж доби подібні займання сухої трави у місті Черкас трапились ще двічі – на вулиці О. Панченка та 30 років Перемоги, загалом вогнем пройдена площа більше 1 га.

Пожежі сухої трави також траплялися у місті Чигирин, де місцеві рятувальники ліквідували загорання на площі у 2га.

Трагедією завершилося загорання сухої трави у селі Березняки, Черкаського району. На боротьбу із вогнем на вулицю Криворучка прибули два пожежних розрахунки місцевих команд із сіл Мошни та Яснозір’я. Після ліквідації загорання на згарищі було виявлено тіло 88-річної господарки.

О 16:40 на відкритій території поблизу міста Золотоноша виникла пожежа сухої трави. Загорання на площі 1 га. ліквідували рятувальники місцевої пожежно-рятувальної частини.

5 березня упродовж доби подібні займання сухої трави були ліквідовані також у селах Келеберда та Скибин відповідно Канівського та Жашківського районів.

В обласному центрі загорання сухої трави були ліквідовані на вулиці 30-років Перемоги та вулиці Героїв Дніпра.

Причиною всіх пожеж стала необачність під час поводження вогнем.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x