На Черкащині розпочався сезон полювання на пернату дичину

На Черкащині розпочався сезон полювання на пернату дичину

Сезон полювання на пернату дичину розпочнеться на Черкащині 7 серпня і триватиме до 26 грудня. Днями полювання визначили середу, суботу та неділю. Про це інформує обласне управління лісового та мисливського господарства.

Загалом на Черкащині функціонує 55 мисливських господарств, із них 4 – підпорядковані обласному управлінню. Офіційно в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства зареєстровано понад 30 тисяч мисливців.

Фахівці нагадують, що кожен мисливець зобов’язаний мати посвідчення, щорічну контрольну картку обліку добутої дичини і порушень правил полювання, відстрільну картку, дозвіл на право користування вогнепальною мисливською зброєю. У разі використання собак мисливських порід чи інших ловчих звірів і птахів, на них потрібно мати відповідний паспорт.

Отримати посвідчення мисливця та щорічну контрольну картку обліку добутої дичини і порушень правил полювання можна в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства (м. Черкаси, пров. Медичний, 4).

Нині в лісах області – високий рівень пожежної небезпеки. Дотримуйтеся правил безпеки, аби не спричинити займання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x