Черкаський міськвиконком готується до надзвичайних ситуацій

Черкаський міськвиконком готується до надзвичайних ситуацій

Сьогодні відбулось екстрене засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що діє при виконавчому комітеті Черкаської міської ради, під головуванням заступника міського голови Володимира Ромашова. Під час обговорення була розглянута ситуація щодо сталої роботи підприємств із життєзабезпечення населення в умовах можливих надзвичайних ситуацій техногенного, природного та соціального характеру. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаському міськвиконкомі.

Основні питання, що обговорювались на комісії: забезпечення функціонування на належному рівні в умовах припинення енергопостачання об’єктів медичної галузі (поліклінік, лікарень, пологових будинків) та підприємств, які відповідальні за тепло- та водопостачання, а також важливих потенційно-небезпечних підприємств міста.

– З огляду на можливу загрозу виникнення надзвичайної ситуації соціального характеру в нашій державі, проводиться перевірка системи оповіщення міста, готовності евакуаційних органів, забезпечення з матеріального резерву ПММ медичних закладів міста, уточнюються заходи щодо життєзабезпечення населення, – повідомив Володимир Анатолійович. – Приміром, на сьогодні медичні заклади забезпечуються резервним пальним для роботи в умовах припинення енергопостачання.

Крім цього, на сьогодні з 15 перевізниками укладені угоди на здійснення евакуаційних перевезень. У першу чергу – людей похилого віку, жінок та дітей. Загалом на ці цілі планується залучити 324 одиниць транспорту. Визначені місця для тимчасового перебування постраждалого населення. Також відповідна робота ведеться з підприємствами-надавачами послуг із забезпечення водою та продуктами харчування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x