В області стартував ямковий ремонт автодоріг

В області стартував ямковий ремонт автодоріг

З настанням сприятливої погоди на автошляхах області на замовлення Служби автодоріг у Черкаській області розпочалися роботи з ямкового ремонту дорогах області. Упродовж вихідних днів філіями ДП «Черкаський облавтодор» було виконано ямковий ремонт на понад 1600 кв. м доріг загального користування.

Через різкі добові перепади температур та опади у вигляді мокрого снігу або дощу зі снігом, на автодорогах області утворюється руйнування дорожнього покриття. Цьогорічна зима була найгіршою за останні роки – взимку було зафіксовано 53 переходи температури повітря через «0». Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі САД в Черкаській області.

Тож 4 березня на автодорогах області розпочалися роботи з ліквідації ямковості. Насамперед ямковим ремонтом ремонтуються проблемні ділянки автодоріг з найбільшою інтенсивністю руху, де є загроза безпеці дорожнього руху. Ремонтували шляхи з використанням гарячого асфальтобетону та із застосуванням холодного асфальтобетону. Ліквідація деформацій дорожнього покриття триватиме і надалі.

Роботи з ямкового ремонту відбувалася у більшості районів Черкащини на автодорогах М-05 Київ-Одеса, М-12 Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка, Н-08 Бориспіль-Дніпропетровськ, Р-09 Миронівка-Канів-Софіївка, Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань, Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук, Р-04 Київ-Фастів-Біла Церква-Тараща-Звенигородка, Р-64 Ківшувата-Шушуківка-Лисянка-Моринці-Шевченкове-Тарасівка та Т-24 Орудівка-Христинівка-Жашків-Корсунь-Шевченківський-Мошни. Окрім того, проводяться роботи із планування узбіч автошляхів.

Також 5 березня розпочалися роботи з ямкового ремонту на автодорозі Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань, зокрема, на мосту через річку Дніпро та на дамбі. У зв’язку з проведенням ремонтних робіт рух автотранспорту по мосту та дамбою тимчасово обмежений. Роботи з ямкового ремонту на цій ділянці дороги триватимуть ще 2-3 дні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x