Як замовити послугу з вивезення великогабариту в Черкасах?

Як замовити послугу з вивезення великогабариту в Черкасах?

Жителів Черкас просять не виносити непотрібні меблі, телевізори, холодильники, пральні машини, сантехніку чи будівельні відходи після ремонту в загальні сміттєві баки на контейнерних майданчиках. Натомість радять замовити послугу вивезення великогабариту в «Черкаської служби чистоти».

Про це йдеться на сайті Черкаської міської ради.

Заявку на вивезення великогабаритних та ремонтних відходів можна подати в «Черкаську службу чистоти» з понеділка по четвер із 8:00 до 17:00 та в п’ятницю до 16.00.

Аби замовити послугу, треба зателефонувати за номером 063 967 99 26 або написати у Viber та надати коротку інформацію:

– прізвище, ім’я заявника;

– адресу проживання;

– обсяг відходів;

– бажаний спосіб розрахунку (готівковий чи безготівковий платіж);

– контактний номер телефону.

Після отримання інформації співробітники абонентської служби опрацюють замовлення та зв’яжуться з вами, щоб домовитися про день і час вивезення сміття.

Вартість 1 м3 становить 279 грн.

Ремонтні відходи варто упакувати в будівельні (поліпропіленові) або ж міцні мішки. За їх кількістю вимірюють орієнтовний обсяг відходів – від цього залежить і вартість надання послуг.

Великогабаритні (двері, віконні рами, шафи, дивани, крісла) в розібраному стані зменшують вартість надання послуги.

Можливі варіанти оплати:

– особисто приїхати до КП «ЧСЧ» та звернутись до каси підприємства, де можна здійснити оплату відразу – готівкою або безготівковим шляхом;

– отримати рахунок (через будь-який засіб зв’язку: електронна пошта, Viber, месенджер, повідомлення) та оплатити його в будь-якому відділенні банку, Укрпошти або через додаток банку Приват 24.

У міськраді нагадують, що викидати і складати сміття у невизначених для цього місцях, виливати нечистоти на території міста заборонено.

На порушників правил благоустрою накладатимуть штраф: від 340 до 1360 грн – для громадян та від 850 до 1700 грн – для посадових осіб і суб’єктів підприємницької діяльності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x