Радуцький: «Інвестори готові за власні кошти встановити «розумну» зупинку»

Радуцький: «Інвестори готові за власні кошти встановити «розумну» зупинку»

Депутат Черкаської облради Олександр Радуцький виступив із критикою міських владців, зокрема, директора Департаменту архітектури та містобудування Артура Савіна за те, що той не надає дозволу на встановлення зупинки громадського транспорту біля Будинку торгівлі.

 

Олександр Радуцький розповів, що особисто спілкувався з інвесторами і ті готові за свої кошти встановити сучасну «розумну» зупинку, та й проєкт оновлення площі передбачав зведення такої конструкції, з інформаційним табло, вай-фаєм, інфрачервоними променями, які, за задумом, взимку обігрівали б прилеглу територію. Проте обласний обранець каже, люди і досі мають чекати свого автобуса під пекучим сонцем або дощем через небажання очільника департаменту Савіна надавати відповідний документ. Ніби той має свій інтерес.

«Якщо б цю зупинку і ту, яка мала б тут бути, будував сам чиновник і він був би і розпорядником коштів, то я на 100% впевнений, ця зупинка уже б стояла. Ну, дуже цікаво Артуру Олександровичу бути розпорядником коштів і витрачати сюди бюджетні кошти».

На думку владця, проблема встановлення зупинки на справді може вирішитись доволі просто – директору департаменту архітектури треба просто звернутись до інвесторів, які оновлювали Будинок торгівлі та видати їм дозвіл. Проте Олександр Радуцький має великі сумніви, що буде саме так.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x