Розпочали поточний ремонт дороги від Будища до Черкас

Розпочали поточний ремонт дороги від Будища до Черкас

Стартував поточний середній ремонт 10 кілометрів автомобільної дороги від закінчення села Будище до міста Черкаси. Перевірив хід робіт голова Черкаської ОДА Олександр Скічко.

 

«Мені часто скаржились на цю дорогу. Не раз проїздив там особисто: суцільне бездоріжжя, що навіть латки не тримались. Сьогодні проінспектував уже перебіг ремонту: дорожники фрезерують старе покриття», – написав Олександр Скічко на власній сторінці у Фейсбуці.

У межах поточного середнього ремонту Р-10 /Р-09/ – Черкаси – Чигирин – Кременчук на ділянці км 58+800 – км 68+878 виріжуть порослі, фрезерують старе зношене асфальтобетонне покриття, влаштують новий конструктив дорожнього одягу.

Ця ділянка є завершальною на 40-кілометровому відрізку автошляху Р-10.

 

«Ще два роки тому дорога від Черкас до Канева була пекельним випробуванням для водіїв, – нагадав голова ОДА. – Тепер завдяки програмі Президента #ВеликеБудівництво матимемо хайвей».

Дорога Р-10 /Р-09/ – Черкаси – Чигирин – Кременчук побудована в 1957-1964 роках. Останній раз поточний середній ремонт на цій ділянці Р-10 проводили в 1996 році. Із 2013 року по 2017 рік на автодорогах області не проводили поточних чи капітальних ремонтів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x