У Чорнобаї провели волейбольний турнір до Міжнародного жіночого дня

У Чорнобаї провели волейбольний турнір до Міжнародного жіночого дня

У Чорнобаївському районному спортивному комплексі цими вихідними відбувся традиційний турнір з волейболу серед жіночих команд, присвячений Міжнародному жіночому дню 8 березня. Чемпіоном стала жіноча команда Лящівки, Чорнобай – другий, Крутьки – треті. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Цей турнір є хорошим кроком до популяризації та розвитку цього виду спорту, пропаганди здорового способу життя та гарною нагодою в черговий раз привітати жінок, яким не байдужий спорт.

До участі в турнірі були запрошені 4 кращі жіночі волейбольні команди Чорнобаївського району.

За результатами змагань по коловій системі перемогу в турнірі святкували спортсменки з Лящівки (капітан Клименко Альона), “срібло” приміряли чорнобаївчанки (капітан Лях Валентина), третє місце виборола команда села Крутьки (капітан Кулик Оксана), Красенівська команда (капітан Кузьменко Тетяна) задовольнилася почесною четвертою сходинкою.

Переможець нагороджений перехідним кубком, дипломом І ступеня та медалями, призери – дипломами та медалями відповідних ступенів. Всі гравці команд від спонсорів змагань отримали грошові премії і косметичну продукцію згідно зайнятих місць.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x