Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен

День спрямує увагу Овнів на справи матеріальні і практичні, підштовхне до творення. У критичній ситуації вас врятує сенсаційна новина або оригінальна креативна ідея. Черговий перегляд бюджету допоможе знайти резерв для оплати відпочинку, навчання, розваг, дитячих потреб, розвитку нестандартного проєкту.

 

 

Телець

Сьогодні Тельці поглянуть на ситуацію інакше і зрозуміють, як повернути собі опору. До Вас прийде раптове осяяння, можливий кардинальний розворот думки. Найімовірніше, ви підете до мети нестандартним шляхом, але навіть у ваших примхах буде певний конструктив.

 

 

Близнюки

У сьогоднішній атмосфері новинок і сенсацій Близнюки відчувають себе, як риби у воді, але часом будуть хвилюватися. Привід для розмови може дати якесь оновлення. Можлива несподівана поїздка, позапланова покупка або зустріч, зміна способу зв’язку або оплати.

 

 

Рак

Сьогодні Ракам варто слідувати духу колективізму і підтримувати контакти з друзями. Це кращий спосіб дізнатися про останні новинки ринку, зробити вдалу покупку, знайти момент для вигідного обміну, а також залишатися в курсі всіх соціальних і економічних подій, що впливають на ваше нинішнє і майбутнє матеріальне благополуччя.

 

 

Лев

Для Левів ключем до успіху стане рішучість. Сьогодні ви можете зважитися на сміливий крок, що принесе свої плоди, якщо буде добре продуманий. Водночас, не варто діяти спонтанно – раптовий емоційний порив може штовхнути на необачний вчинок.

 

 

Діва

Цієї доби вашій енергійності інші можуть тільки позаздрити. У характері переважатимуть активність, працездатність і впевненість у собі. Не дивно, якщо з таким зарядом бадьорості і сил Діви кинуться, як на амбразуру, на найскладніші справи: розгрібання старих завалів, нові проєкти, вирішення гострих питань.

 

 

Терези

Якою б напруженою не була ситуація, все можна вирішити, якщо мудро поводитися. Найголовніше – зберігати мир і спокій у власному серці. Увесь вільний час варто присвятити рідним: влаштуйте пікнік на природі, прогуляйтеся парком, покатайтеся на велосипедах, відвідайте аквапарк тощо.

 

 

Скорпіон

Минуле може переслідувати Скорпіонів, але не варто обертатися назад. Астрологи рекомендують сфокусуватися на сьогоденні, насущних завданнях і якомога швидше повернутися до реальності, адже навколо вирує бурхливе життя.

 

 

Стрілець

Особисті проблеми вдасться успішно вирішити. Дехто зможе здійснити ті мрії, які не покидали протягом усього життя. Багато представників знаку Зодіаку виявлять гостинність і відчують комфорт у колі давніх і вірних друзів.

 

 

Козеріг

У середу доля підкаже Козерогам, як діяти в незвичній ситуації за відсутності інструкцій і шаблонів. Завдяки осяянню або знахідці, вам стане простіше зорієнтуватися в нетривіальних умовах. Ви отримаєте сімейну або дружню підтримку, освоїте якісь нові знання чи вміння.

 

 

Водолій

Сьогодні в настрої Водоліїв переважатиме незалежність. Думка інших хвилюватиме найменше. Ви будете упевнені в своїй правоті і в усьому, що робите. З одного боку, такий настрій здатний допомогти в бізнесі й ухваленні рішень, однак він же може стати і причиною сварок.

 

 

Риби

Несподівані події цього дня дають Рибам надію, особливо, якщо напередодні вони десь оступилися. Однак зірки не радять вам одразу бігти за призом або компенсацією, чекати подарунку або відгуку: ситуація непередбачувана, нові звістки змусять скорегувати план. Краще не поспішайте з поїздкою, бесідою, покупкою, візитом до лікаря, вибором маршруту або навчальної програми, грошовим переказом.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x