На Черкащині знову опинилося львівське сміття

На Черкащині знову опинилося львівське сміття

9 березня спеціалісти Державної екологічної інспекції у Черкаській області виявили факт незаконного вивантаження побутового сміття на відкриту земельну ділянку за 700 метрів від траси Київ-Знамянка в сторону села Косареве, адміністративні межі Орловецької сільської ради Городищенського району. Як свідчать деякі рештки неприємної знахідки, побутові відходи знову прибули до нас із Львівщини. Про це «Нова Доба» дізналася від Держекоінспекції у Черкаській області.

Прибувши на місце події, державні інспектори разом із працівниками поліції Городищенського ВП ГУНП у Черкаській області провели обстеження та встановили факт засмічення землі загальною площею 53,1 квадратних метри. Об\’єм відходів становить 84,45 кубічних метрів.

Для розрахунку збитків, нанесених довкіллю, Держекоінспекція направила запит до органу Держкомзему щодо грошової оцінки землі. Відібрані проби ґрунту для проведення інструментально-лабораторних досліджень.

Працівники поліції розпочали оперативно-розшуковв заходи зі встановлення осіб, причетних до вчинення правопорушення.

Просимо жителів області викликати працівників правоохоронних органів в разі виявлення подібних фактів засмічення (забруднення) землі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x