У Черкасах відбудеться 30 фестивалів до Дня Незалежності (ВІДЕО)

У Черкасах відбудеться 30 фестивалів до Дня Незалежності (ВІДЕО)

До 30-річчя Дня Незалежності відбудеться 30 фестивалів у Черкасах. Вони пройдуть під одним брендом – «MANY FEST: Фестиваль фестивалів». Про це повідомляє пресслужба департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

За словами організаторів, у День Незалежності набережна Черкас «перетвориться» на великий Many Fest. На містян чекає 30 фестивалів та 30 різноманітних розваг і атракцій.

На пляжі «Казбетський» відбудуться три фестивалі: «Sport-фест», «Піддубний Фест» та «Фестиваль нескореної Nації Холодний Яр 2021».

Біля яхт-клубу – фестиваль «Черкаські вертикалі».

На пляжі «Митницький» заплановані «SUP фест» та «Козацькі вітрила».

На пляжі «Живчик» розгорнуться два молодіжні фестивалі – «ГайдаFest» та «Маніфест вулиці» з хіп-хопом, баскетболом і пляжним волейболом, присвячені популяризації української сучасної музики та розвитку спорту та вуличної культури.

Також на черкащан чекає благодійний екстремальний забіг X-CHALLENGE, перегони на саморобних тачках «Крутий спуск», аматорське мінізмагання з картингу «Кубок Швидкості», «Veloparkovka.Fest», «Джаз Диліжанс» від Сергія Крашеніннікова, «Еко-Фест», «Кіно просто неба», «Кубок Швидкості», «Разом з Татом», «Я = Супермама Че», «Всеукраїнський мото-рок-фест «Сила нації», «Крутий Заміс», Faktura FEST, Мотофестиваль “Дорога на Січ”, Open Biz, DreamTeam_GameТворчий проект Art People FEST, Музичні імпрези України, Черкаський книжковий фестиваль, «Крутий Спуск», «Срібні Струни» від Володимира Радько, «Черкаська смакота», «Піддубний Фест», «КіноШот», «Черкаський Інститут Міста», «Mifida day».

– 30 років – це вагома дата. Пройдено відчутний шлях становлення демократичної держави Тому в Черкасах виник задум об’єднати музику, розваги, кіно, ремесла й спорт. Усе – в один день і на одній набережній, – пишуть організатори.

Аби уникнути великих скупчень людей, кожен захід матиме свою локацію, а всі разом вони простягнуться на сім кілометрів узбережжя Дніпра.

Організатори зазначають, що відмовитися від одного великого концерту було непросто, але незвичність формату ManyFest-у перемогла. Цим і дивуватимуть черкащан, і заради такого видовища запрошують гостей з усієї України 24 серпня відвідати Черкащину — місце сили — й побувати одночасно на 30 фестах.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x