На Черкащині поліцейські затримали домушників

На Черкащині поліцейські затримали домушників

Правоохоронці затримали чоловіків, які незаконно потрапили до будинку та викрали речі господарів. Інцидент стався в селі Коробівка, що на Золотоніщині. Про це поінформували в секторі комунікації ГУ НП у Черкаській області.

Так, жителі Коробівки повідомили поліцейських, що до одного з будинків потрапили невідомі, коли господарів не було вдома. Очевидці бачили, як від двору від’їхав автомобіль «Ford Focus».

Аби знайти транспортний засіб орієнтували всі екіпажі поліції. Оперативники карного розшуку з’ясували, що правопорушники зламали вікно та проникли до помешкання. Чоловіки викрали кондиціонер і телевізор.

Поліцейські зупинили автівку біля села Благодатне Золотоніського району. Правоохоронці затримали  двох чоловіків із Черкас та одного зі Смілянського району. З їхньої машини вилучили викрадену техніку.

Потім фахівці провели обшук за місцями проживання чоловіків. Поліцейські виявили та вилучили речі, які правопорушники викрали раніше: мобільні телефони, ювелірні прикраси, документи та банківські карти на ім’я осіб, що є потерпілими в інших кримінальних провадженнях, зброя тощо.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.  Затриманим загрожує до 6 років позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x