На Черкащині лісничому оголосили підозру в зловживанні службовим становищем

На Черкащині лісничому оголосили підозру в зловживанні службовим становищем

У четвер, 9 березня, слідчий відділ прокуратури області повідомив про підозру ще одному лісничому, який з метою штучного нарощення показників у роботі склав та видав завідомо неправдиві протоколи та постанови про накладення адміністративних стягнень на декількох жителів району області, в результаті чого до останніх незаконно застосовано адміністративні стягнення у вигляді штрафів за правопорушення, які вони не вчиняли. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Дії правоохоронця кваліфіковано за ч. 1 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем), ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

На цей час досудове розслідування в кримінальному провадженні триває, проводяться необхідні слідчі та процесуальні дії, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене з’ясування всіх обставин події, а також вживаються заходи щодо завершення досудового розслідування та прийняття кінцевого процесуального рішення в розумні строки.

Підозрюваному загрожує максимальне покарання до 3 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, із штрафом від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x