На Черкащині для «екстренки» передали 24 автівки

На Черкащині для «екстренки» передали 24 автівки

Автопарк «швидких» Черкащини збільшився на 24 автівки. Про це повідомляє пресслужба Черкаської ОДА. 

За останні дев’ять місяців автопарк поповнився 66 новими «швидкими». Проєкт реалізовують у межах Програми Президента #ВеликеБудівництво.

– Вдячний керівникові Центру екстреної меддопомоги Ігорю Фесуну за активну позицію в цьому питанні. Це – зовсім інша якість надання допомоги та комфортні умови для роботи бригад. І продовження всіх медичних проєктів, які ми втілюємо на Черкащині в межах Програми Президента #ВеликеБудівництво. У першому кварталі 2022 року маємо отримати ще 31 автівку. Таким чином повністю оновимо автопарк «екстренки», – зазначив голова Черкаської ОДА Олександр Скічко.

«Швидкі» обладнані GPS-трекерами і тривожними кнопками. Через напади на працівників «швидкої» це питання є актуальним, адже за останні 5 місяців сталося 9 випадків в області.

– Я підтримую звернення Центру до облради про першочергове ухвалення законопроєкту про посилення відповідальності за напади на медпрацівників, – зазначив очільник Черкащини. – Певен, що депутати облради на найближчій сесії його теж підтримають і адресують до колег із Верховної Ради. Медики стоять на варті здоров’я та життя черкащан. Ми зобов’язані захистити їх, – зауважив голова ОДА.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x