В Умані поклали квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку

В Умані поклали квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку

9 березня, у день народження Тараса Григоровича Шевченка представники уманської громади вшанували пам\’ять великого Кобзаря. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Уманської міськради.

Громадськість міста на чолі з міським головою Олександрем Цебрієм поклали вінки та квіти до підніжжя пам’ятника Тарасу Шевченку.

Цього ж дня в центральному сквері міста відбулися літературні читання, присвячені творчості Т.Шевченка. Всі охочі мали можливість прочитати вірші великого Кобзаря та сучасну поезію.

Продовжились заходи із вшанування видатного сина українського народу концертом творчих колективів Уманського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. Т. Шевченка, який відбувся в міському Будинку культури.

«Уманчани з глибокою повагою ставляться до пам’яті Тараса Григоровича. Дозвольте висловити щиру вдячність всім, хто сьогодні взяв участь у покладанні квітів, літературних читаннях, інших заходах з вшанування пам’яті великого Кобзаря. Особливо хочу відзначити організаторів концертної програми – колектив гуманітарно-педагогічного коледжу, який з честю носить ім’я Тараса Григоровича Шевченка», – сказав під час урочистостей міський голова Олександр Цебрій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x