Голова СБУ вручив черкаським співробітникам сертифікати на квартири

Голова СБУ вручив черкаським співробітникам сертифікати на квартири

Під час робочої поїздки до Черкащини голова Служби безпеки України Василь Грицак передав співробітникам Черкаського управління 18 сертифікатів на квартири. Це стало можливим завдяки спільним зусиллям Служби, центральної та обласної влади, інвесторів. Інформує власний кореспондент «Нової Доби»

– Дуже важливо, що питання надання житла співробітникам СБУ вирішується не тільки в столиці, – наголосив Василь Григорович, вручаючи ордери. – Приблизно 80 % житла, яке вручаємо сьогодні, розподілено для учасників АТО. Приємно, що в Черкаському управлінні саме такий підхід. Для нас дуже важливим є те, що на сьогодні наші люди перебуваючи в зоні АТО ризикують найціннішим – своїм життям. Заради того, щоб в Україні, на її вулицях, в містах і селах було безпечно. І це головне наше завдання.

За словами керівника СБУ, минулого року співробітники Служби отримали 502 квартири у різних регіонах України. «Керівництво держави приділяє величезну увагу вирішенню житлового питання військових, зокрема працівників спецслужби», – підкреслив він.

Голова СБУ вручив черкаським співробітникам сертифікати на квартири

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x