На «Крутому спуску» переможе найкреативніша команда

На «Крутому спуску» переможе найкреативніша команда

«Крутий спуск» відбудеться 24 серпня в межах фестивалю фестивалів «ManyFest». Черкащани, які прийдуть подивитися на перегони, зможуть проголосувати за найкреативнішу машинку без двигуна.

Організатор перегонів на саморобних тачках «Крутий спуск», керівник Автомобільного клубу «Черкаси» Андрій Яроменко зазначив, що реєстрація команд ще триває.

– Завжди є команди, які хочуть «застрибнути в останній вагон». Це доведено попередніми роками, коли машинки починали робити в останні дні, а то й у крайню ніч перед фестивалем. Тому якщо бажаєте взяти участь – час ще є, – сказав Яроменко.

За словами організатора, цьогоріч варто робити акцент на креативності.

– Швидкість проїзду чи дальність стрибання через трамплін відходять на другорядний план. На першому місці – зовнішній вигляд «тачки» та її оригінальне представлення. А суддями усі присутні містяни, – зазначив Андрій Яроменко.

Він додав, що онлайн-голосування розпочнеться після старту першої машинки. Вона проїде по Замковому узвозу о 13:00.

– Для цього в зоні старту та фінішу встановлять стенди з QR-кодами. Окрім того, лінк на форму для голосування поширимо й у соціальних мережах. На нашу думку, це буде найбільш чесною формою під час відбору переможця, – зауважив Яроменко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x